Champagne tour 2024

Na het succes van onze eerste champagnetour in 2023, zijn we verheugd over de aankondigingen dat we een tweede editie zullen organiseren, gepland voor mei 2024 van vrijdag 17 mei tot en met zondag 19 mei.

 

Tijdens deze onvergetelijke ervaring zullen we u meenemen naar betoverende overnachtingslocaties, waar comfort en elegantie hand in hand gaan om uw verblijf onvergetelijk te maken.

 

Een hoogtepunt van onze tour omvat een exclusief bezoek aan een prachtig champagnehuis, dat alleen voor onze groep toegankelijk zal zijn. Hier zullen we genieten van een persoonlijke rondleiding, proeverij en samengesteld een heerlijk viergangendiner, allemaal doordrenkt met de rijke smaken van de streek.

 

Onze culinaire avonturen zullen zich voortzetten terwijl we dineren, ontbijten en lunchen op zorgvuldig geselecteerde locaties, waar we kunnen genieten van de heerlijke lokale keuken en champagnes. Bovendien zullen we prachtige routes verkennen door de betoverende champagnestreek en zullen wij gedurende deze 3 dagen een leuke activiteit doen dat alles te maken heeft met champagnes, namelijk sabreren. Kortom, naast het genieten van deze drie fantastische dagen, zult u ook nog wijzer worden over de kunst van het maken van champagne en de schoonheid van deze regio ontdekken.

 

Op vrijdagmiddag heten wij u hartelijk welkom met een glas overheerlijke champagne, waarmee we samen het begin van een magisch weekend vieren.

Nadat u bent ingecheckt in onze sfeervolle accommodatie, zullen we gezamenlijk aanschuiven voor een smaakvol diner. Hier zullen we niet alleen genieten van culinaire hoogstandjes, maar ook van elkaars gezelschap, omringd door de warmte van nieuwe vriendschappen en bestaande banden.

Met een glas in de hand en een glimlach op ons gezicht kijken we uit naar een weekend vol ontdekkingen, verbindingen en genoegens, waarbij elk moment wordt gekoesterd.

 

Wilt u hier nou bij zijn of heeft u vragen over dit evenement? Neem contact met ons op via info@jbcustomizingevents.com, inschrijven is tevens mogelijk via onze website of via ons e-mailadres.

 

Impressie

Over dit weekend

Wanneer:

Vrijdag 17 mei t/m zondag 19 mei

 

Waar:

Champagnestreek

 

Wat kun je verwachten:

- Unieke locaties

- Prachtige hotels

- Ontbijten

- Lunchen

- Sabreren, proeverij, rondleiding en bezoek aan een champagnehuis op zaterdagmiddag

- Proeverij, rondleiding en bezoek aan een champagnehuis aansluitend een 4-gangen diner op zaterdagavond

- Welkomstdrankje op vrijdagavond waarna wij gaan dineren

- Goodiebags voor onderweg

- Een unieke ervaring die u nooit zult vergeten

 

 De prijs voor deelname is 1549,- ex 21% BTW per persoon, wij hebben nog plek voor maximaal 1 auto a 2 personen.

Inschrijven

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

Alle exclusieve en supercar gerelateerde auto's zijn welkom, wij als organisatie geven aan het recht te hebben om deelnemers te weigeren vanwege bepaalde factoren.


KM Car Care is our main partner for the events in 2024!

KM CAR CARE - kmcarcare.be

- Detailing

- PPF 

- Wrapping

 

Meguiars Belgium & GP Automotive are our sponsors for the events in 2024!


Terms and conditions