Ardennes tour 2024

Sluit je aan bij onze Ardennes tour op zondag 7 april 2024 en ontdek de betoverende schoonheid van de Vlaamse Ardennen, bereid je voor op een mooie rit door de landschappen van zowel de Vlaamse Ardennen als Oost-Vlaanderen. Onze uitgestippelde route neemt je mee langs kronkelende wegen, charmante dorpjes en adembenemende uitzichtpunten, waar je kunt genieten van de natuurlijke pracht van deze regio's.

 

De dag begint met een heerlijk ontbijt om energiek aan de tour te beginnen. Tijdens de tour wacht een smaakvolle lunch op een idyllische locatie, waar je kunt genieten van lokale culinaire hoogstandjes. Sluit de dag af met een gezellige eindborrel, waar je kunt napraten en de ervaringen kunt delen.

 

Onze tour belooft niet alleen een dag vol plezier en avontuur, maar ook een dag vol mooie herinneringen. Kom met ons mee en laat je betoveren door de charme van de Vlaamse Ardennen op deze onvergetelijke zondag.

 

Wilt u hier nou bij zijn of heeft u vragen over dit evenement? Neem contact met ons op via info@jbcustomizingevents.com, inschrijven is tevens mogelijk via onze website of via ons e-mailadres.

 

Tijdens de rit zal er een professionele foto en videograaf aanwezig zijn, dit zorgt ervoor dat de deelnemers niet alleen van de prachtige rit kunnen genieten, maar ook blijvende herinneringen kunnen hebben in de vorm van mooie foto's en video's. Het vastleggen van deze speciale momenten zal zeker bijdragen aan een mooie ervaring voor iedereen die deelneemt aan de tour. 

 

Tot zondag 7 april!

Over deze dag

Wanneer:

Zondag 7 april 2024

 

Waar:

Vlaamse Ardennen

 

Hoe laat:

- Startlocatie 10:00 tot 11:00

- Lunch 13:30 tot 15:00

- Eindlocatie 17:00 tot 19:00

 

Prijs: € 169,- per persoon ex btw

 

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

Alle exclusieve en supercar gerelateerde auto's zijn welkom, wij als organisatie geven aan het recht te hebben om deelnemers te weigeren vanwege bepaalde factoren.


Start

Lunch

Eind


KM Car Care is our main partner for the events in 2024!

- Detailing

- PPF 

- Wrapping

 

www.kmcarcare.be

 

Terms and conditions