Chateau tour 2024

Nog plek voor 3 auto's!

 

Op zondag 11 augustus nodigen wij u van harte uit voor de 1e editie van de Chateau tour 2024. Deze keer nemen we u mee op een mooie route door West-Vlaanderen en Frankrijk, waar je kunt genieten van de mooie regio's en de kastelen waar wij te gast zijn.

 

De dag begint met een hartelijk welkom en een heerlijk ontbijt om je energiek en enthousiast te maken voor de avonturen die voor ons liggen. Onderweg zullen we stoppen op een prachtige locatie om te genieten van een smaakvolle lunch, te midden van de omgeving. 

 

Sluit de dag af met een gezellige eindborrel op een prachtig wijndomein, waar je kunt napraten en de ervaringen kunt delen. Dit is het perfecte moment om na te genieten van de mooie herinneringen en ervaringen van de dag, terwijl we proosten op de mooie ervaring. 

 

Onze tour belooft niet alleen een dag vol plezier en avontuur, maar ook een dag vol mooie herinneringen. Kom met ons mee en laat je betoveren door de mooie regio's.

 

Wilt u hier nou bij zijn of heeft u vragen over dit evenement? Neem contact met ons op via info@jbcustomizingevents.com, inschrijven is tevens mogelijk via onze website of via ons e-mailadres.

 

Tijdens de rit zal er een professionele foto en videograaf aanwezig zijn, dit zorgt ervoor dat de deelnemers niet alleen van de prachtige rit kunnen genieten, maar ook blijvende herinneringen kunnen hebben in de vorm van mooie foto's en video's. Het vastleggen van deze speciale momenten zal zeker bijdragen aan een mooie ervaring voor iedereen die deelneemt aan de tour. 

 

Tot zondag 11 augustus!

Over deze dag

Wanneer:

Zondag 11 augustus

 

Waar:

West-Vlaanderen & Frankrijk

 

Hoe laat:

- Startlocatie 10:00 tot 11:00

- Lunch 13:30 tot 15:00

- Eindlocatie 17:00 tot 19:00

 

Prijs: € 189 per persoon ex 21% btw

 

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

Alle exclusieve en supercar gerelateerde auto's zijn welkom, wij als organisatie geven aan het recht te hebben om deelnemers te weigeren vanwege bepaalde factoren.


Start

Lunch

Eind


KM Car Care is onze hoofdsponsor voor de evenementen in 2024!

KM CAR CARE - kmcarcare.be

- Detailing

- PPF 

- Wrapping

 

 

 

Meguiars Belgium & GP Automotive zijn onze sponsoren voor de evenementen in 2024!


Terms and conditions