La Normandie 2024

Nog 1 plaats vrij a 2 personen, aanmelden is mogelijk tot 18 juni!

 

La Normandie 2024, wij zijn verheugd om een onvergetelijk weekend aan te kondigen, dat plaatsvindt van 28 juni tot en met 30 juni. Dit weekend belooft een unieke ervaring te worden, doordrenkt met de charme van Normandië en doordrenkt met luxe en verfijning.

Op vrijdagmiddag verwelkomen we u graag bij een adembenemend kasteel met een 3-gangen lunch, waar de prachtige omgeving de perfecte achtergrond vormt voor een samenkomst van autoliefhebbers.

 

Na de lunch begint ons avontuur door de betoverende regio's van Normandië. Het landschap zal u betoveren terwijl we ons een weg banen naar het hotel, waar u kunt inchecken en ontspannen voordat we de avond afsluiten met een vorstelijk diner. Het hotel biedt niet alleen comfortabele accommodatie, maar ook een sfeer van luxe en gastvrijheid.

 

Gedurende de volgende twee dagen van La Normandie 2024 staat genieten centraal. We trakteren u op heerlijke lunches met lokale lekkernijen, ontbijtsessies die uw dag stralend beginnen en een diner op zaterdagavond bij een prachtig landgoed waar wij zullen overnachten. Het culinaire aspect van dit weekend is ontworpen om uw zintuigen te verwennen en u een voorproefje te geven van de gastronomische geneugten van Normandië.

 

Bereid u voor op een weekend waarin we niet alleen de schoonheid van Normandië verkennen, maar waarin we ook uw passie voor auto's naar nieuwe hoogten tillen. Laat u verwennen en geniet van de gastronomie terwijl we samen een onvergetelijke reis beleven tijdens La Normandie 2024.

 

La Normandie 2024 belooft een uniek weekend te worden waarin u volledig wordt ontzorgd, omringd door gelijkgestemde autoliefhebbers en omgeven door de schoonheid van Normandië.

 

Reserveer uw plek hieronder of via inf@jbcustomizingevents.com, want we hebben nog plaats voor 1 auto! Bereid u voor op een onvergetelijke reis door dit schilderachtige stukje Frankrijk.

 

Tot 28 juni!

Impressie

Over dit weekend

Wanneer:

Vrijdag 28 juni t/m zondag 30 juni

 

Waar:

Normandië, Frankrijk

 

Wat kunt u verwachten:

- Unieke locaties

- Prachtige hotels

- Ontbijt

- Lunch

- Dinner

- Goodiebags voor onderweg

 

De prijs voor deelname bedraagt 1095,- ex 21% BTW per persoon.

 

Inschrijven

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

Alle exclusieve en supercar gerelateerde auto's zijn welkom, wij als organisatie geven aan het recht te hebben om deelnemers te weigeren vanwege bepaalde factoren.


KM Car Care is onze hoofdsponsor voor de evenementen in 2024!

KM CAR CARE - kmcarcare.be

- Detailing

- PPF 

- Wrapping

 

 

Meguiars Belgium & GP Automotive zijn onze sponsoren voor de evenementen in 2024!


Terms and conditions