Luxury GT tour 2024

Op zondag 15 september nodigen wij u van harte uit voor de 1e editie van de Luxury GT tour 2024. Dit evenement draait om exclusieve auto's die deelnemen, heerlijk eten en mooie locaties die we bezoeken. Wij zullen mooie routes rijden door West-Vlaanderen en Frankrijk!

 

De dag begint met een hartelijk welkom en een heerlijk ontbijt om je energiek en enthousiast te maken voor de avonturen die voor ons liggen. Onderweg zullen we stoppen op een prachtige locatie om te genieten van een smaakvolle lunch, te midden van de omgeving.  

 

Sluit de dag af met een gezellige barbecue in een automuseum! Kom binnen in de wonderlijke wereld van een 50 tal Oldtimers verspreid over 1.700 m2, je dineert tussen Bentleys, Rolls Royces, Ferrari’s, Maserati’s en nog zoveel andere modellen. De wagens zijn stuk voor stuk uniek met een hele rijke historie, combineer een diner met een uitgebreide uitleg van de gepassioneerde collectioneur en laat je omverblazen van het prachtige decor. De drank staat al koud in een compleet uitgeruste Citroën HY – Champagnebar! Dit is het perfecte moment om na te genieten van de mooie herinneringen en ervaringen van de dag, terwijl we proosten op de mooie ervaring. 

 

Onze tour belooft niet alleen een dag vol plezier en avontuur, maar ook een dag vol mooie herinneringen. Kom met ons mee en laat je betoveren door de mooie regio's.

 

Wilt u hier nou bij zijn of heeft u vragen over dit evenement? Neem contact met ons op via info@jbcustomizingevents.com, inschrijven is tevens mogelijk via onze website of via ons e-mailadres.

 

Tijdens de rit zal er een professionele foto en videograaf aanwezig zijn, dit zorgt ervoor dat de deelnemers niet alleen van de prachtige rit kunnen genieten, maar ook blijvende herinneringen kunnen hebben in de vorm van mooie foto's en video's. Het vastleggen van deze speciale momenten zal zeker bijdragen aan een mooie ervaring voor iedereen die deelneemt aan de tour. 

 

Tot zondag 15 september!

Over deze dag

Wanneer:

Zondag 15 september

 

Waar:

West-Vlaanderen & Frankrijk

 

Hoe laat:

- Startlocatie 10:00 tot 11:00

- Lunch 13:30 tot 15:00

- Eindlocatie 17:00 tot 19:00

 

Prijs: € 239,- per persoon ex btw.

Inschrijven

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.


Start

Lunch

Eind


KM Car Care is onze hoofdsponsor voor de evenementen in 2024!

KM CAR CARE - kmcarcare.be

- Detailing

- PPF 

- Wrapping

 

 

Meguiars Belgium & GP Automotive zijn onze sponsoren voor de evenementen in 2024!


Terms and conditions