Exclusive GT tour 2025

Op zondag 7 september nodigen wij u van harte uit voor de 3e editie van de Exclusive GT tour 2024. Dit evenement draait om exclusieve auto's die deelnemen, heerlijk eten en mooie locaties die we bezoeken. Wij zullen mooie routes rijden door West-Vlaanderen en Frankrijk!

 

De dag begint met een hartelijk welkom en een heerlijk ontbijt om je energiek en enthousiast te maken voor de avonturen die voor ons liggen. Onderweg zullen we stoppen op een prachtige locatie om te genieten van een smaakvolle lunch, te midden van de omgeving.  

 

Sluit de dag af met een gezellige eindborrel, dit is het perfecte moment om na te genieten van de mooie herinneringen en ervaringen van de dag, terwijl we proosten op de mooie ervaring. 

 

Onze tour belooft niet alleen een dag vol plezier en avontuur, maar ook een dag vol mooie herinneringen. Kom met ons mee en laat je betoveren door de mooie regio's.

 

Wilt u hier nou bij zijn of heeft u vragen over dit evenement? Neem contact met ons op via info@jbcustomizingevents.com, inschrijven is tevens mogelijk via onze website of via ons e-mailadres.

 

Tijdens de rit zal er een professionele foto en videograaf aanwezig zijn, dit zorgt ervoor dat de deelnemers niet alleen van de prachtige rit kunnen genieten, maar ook blijvende herinneringen kunnen hebben in de vorm van mooie foto's en video's. Het vastleggen van deze speciale momenten zal zeker bijdragen aan een mooie ervaring voor iedereen die deelneemt aan de tour. 

 

Tot zondag 7 september!

Over deze dag

Wanneer:

Zondag 7 september

 

Waar:

West-Vlaanderen & Frankrijk

 

Hoe laat:

- Startlocatie 10:00 tot 11:00

- Lunch 13:30 tot 15:00

- Eindlocatie 17:00 tot 19:00

 

Prijs: € 219,- per persoon ex btw.

Inschrijven

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

Eisen

Alle sportauto´s, supercars & oldtimers zijn welkom, ongeacht het merk of vermogen.

 

Omdat het evenement wordt georganiseerd voor sportauto's, maken wij enkele uitzonderingen, alle deelnemers die eerder hebben meegereden zijn ongeacht de auto van harte welkom.

 

De uitzonderingen die welkom zijn, zoals:

- BMW M

- Audi RS

- Mercedes AMG

- Minimaal 300 pk

 

Twijfelt u of u kan deelnemen? Schrijf u graag in & wij zullen uw inschrijving beoordelen. Wij zijn niet de moeilijkste, wij willen iedereen een leuke dag bezorgen maar de auto moet wel in de buurt komen van de eerder genoemde eisen.

 


Terms and conditions