La Normandie 2025

Na onze 1e editie in 2024 zijn wij verheugd om een onvergetelijk weekend aan te kondigen dat plaatsvindt van 27 juni tot en met 29 juni. Dit weekend belooft een unieke ervaring te worden, doordrenkt met de charme van Normandië en luxe verfijning!

 

Bereid u voor op een weekend waarin we niet alleen de schoonheid van Normandië verkennen, maar ook uw passie voor auto's naar nieuwe hoogten tillen. Laat u verwennen en geniet van de gastronomie terwijl we samen een onvergetelijke reis beleven tijdens La Normandie 2025.

 

Wat kunt u verwachten?

- Adembenemende routes: Ervaar de prachtige landschappen van Frankrijk terwijl we onze weg banen door Normandië.

- Luxueuze accommodaties: Verblijf in zorgvuldig geselecteerde hotels die comfort en elegantie bieden voor een onvergetelijk verblijf.

- Culinaire hoogstandjes: Geniet van heerlijke lokale gerechten en verfijnde culinaire ervaringen gedurende de reis.

Exclusieve ervaringen: Bezoek unieke locaties en geniet van activiteiten die speciaal voor onze groep zijn georganiseerd. 

 

La Normandie 2025 belooft een uniek weekend te worden waarin u volledig wordt ontzorgd, omringd door gelijkgestemde autoliefhebbers en de adembenemende schoonheid van Normandië.

 

We heten u hartelijk welkom met een glas overheerlijke champagne om samen het begin van een magisch weekend te vieren. Dit weekend zullen we niet alleen genieten van culinaire hoogstandjes, maar ook van elkaars gezelschap, omringd door de warmte van nieuwe vriendschappen en bestaande banden.

 

Met een glas in de hand en een glimlach op ons gezicht kijken we uit naar een weekend vol ontdekkingen, verbindingen en genoegens, waarbij elk moment wordt gekoesterd.

 

Wilt u hierbij zijn of heeft u vragen over dit evenement? Neem contact met ons op via info@jbcustomizingevents.com. Inschrijven is tevens mogelijk via onze website of via ons e-mailadres.

 

We kijken ernaar uit om samen met u een magisch en onvergetelijk weekend te beleven!

 

Tot 27 juni!

Over dit weekend

Wanneer:

Vrijdag 27 juni t/m zondag 29 juni

 

Waar:

Normandië, Frankrijk

 

Wat kunt u verwachten:

- Unieke locaties

- Prachtige hotels

- Ontbijten

- Lunchen

- Dineren

 

De prijs voor deelname bedraagt 1095,- ex 21% BTW per persoon.

 

Alle exclusieve en supercar gerelateerde auto's zijn welkom, wij als organisatie geven aan het recht te hebben om deelnemers te weigeren vanwege bepaalde factoren.

Inschrijven

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.


Terms and conditions