Wine tour 2025

Na het succes van onze Champagne tour in 2023 en 2024, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we een 1e editie van de wine tour zullen organiseren, gepland van donderdag 21 augustus tot en met zondag 24 augustus!

 

Tijdens deze onvergetelijke ervaring nemen we u mee naar betoverende overnachtingslocaties, waar comfort en elegantie hand in hand gaan om uw verblijf onvergetelijk te maken.

 

Wat kunt u verwachten?

- Bezoek aan wijnhuizen: Wij zullen diverse mooie wijnhuizen bezoeken waar wij proeverijen en rondleidingen zullen volgen om kennis bij te brengen aan de deelnemers over het hele proces.

- Culinaire verwennerij: Onze culinaire avonturen gaan verder terwijl we dineren, ontbijten en lunchen op zorgvuldig geselecteerde locaties. Hier genieten we van de heerlijke lokale keuken en wijnen.

- Prachtige routes: Verken de betoverende wijnstreken met prachtige routes en activiteiten die alles te maken hebben met wijnen. Naast het genieten van deze fantastische dagen, zult u ook wijzer worden over de kunst van het maken van wijn en de schoonheid van deze regio ontdekken.

 

We heten u hartelijk welkom met een glas overheerlijke wijn om samen het begin van een magisch weekend te vieren. Tijdens dit weekend zullen we niet alleen genieten van culinaire hoogstandjes, maar ook van elkaars gezelschap, omringd door de warmte van nieuwe vriendschappen en bestaande banden.

 

Met een glas in de hand en een glimlach op ons gezicht kijken we uit naar een weekend vol ontdekkingen, verbindingen en genoegens, waarbij elk moment wordt gekoesterd.

 

Wilt u hierbij zijn of heeft u vragen over dit evenement? Neem contact met ons op via info@jbcustomizingevents.com. Inschrijven is tevens mogelijk via onze website of via ons e-mailadres.

 

We kijken ernaar uit om samen met u een magisch en onvergetelijk weekend te beleven!

 

Donderdag 21 augustus!

Over dit weekend

Wanneer:

Donderdag 21 augustus t/m zondag 24 augustus

 

Waar:

Wijnstreek, Frankrijk

 

Wat kunt u verwachten:

- Unieke locaties

- Prachtige hotels

- Ontbijten

- Lunchen

- Dineren

- Proeverijen

- Rondleidingen

 

De prijs voor deelname bedraagt 1495,- ex 21% BTW per persoon.

 

Inschrijven

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

Alle exclusieve en supercar gerelateerde auto's zijn welkom, wij als organisatie geven aan het recht te hebben om deelnemers te weigeren vanwege bepaalde factoren.


KM Car Care is our main partner for the events in 2024!

KM CAR CARE - kmcarcare.be

- Detailing

- PPF 

- Wrapping

 

 

Meguiars Belgium & GP Automotive are our sponsors for the events in 2024!


Terms and conditions