Porsche GT4 RS Experience

In samenwerking met PB2828 Racing bieden wij een unieke kans aan tijdens onze evenementen: de mogelijkheid om mee te rijden in een Porsche GT4 RS of BMW M3 Competition. Deze ervaring is bedoeld voor mensen die zelf niet in de gelegenheid zijn om te rijden, maar toch een onvergetelijke dag willen beleven. Met deze ervaring willen we een breder publiek de kans geven om de opwinding en sensatie van het meerijden in deze krachtige en sportieve wagens te ervaren. Het belooft een dag vol adrenaline en plezier te worden!

 

Ervaar de sensatie van copiloot zijn tijdens adembenemende en panoramische roadtrips, voor één of meerdere dagen, in België en daarbuiten.

 

Proef de unieke sensatie van een straatlegale racewagen, de Porsche 718 GT4RS.

 

Hieronder vindt u alle beschikbare data voor het meedoen aan de evenementen, samen met het inschrijfformulier. Voor meer informatie over PB2828 Racing kunt u de link PB 2828 Racing bekijken. Heeft u vragen over dit evenement? Neem contact met ons op via info@jbcustomizingevents.com.

 

Tijdens de rit zal er een professionele foto en videograaf aanwezig zijn, dit zorgt ervoor dat de deelnemers niet alleen van de prachtige rit kunnen genieten, maar ook blijvende herinneringen kunnen hebben in de vorm van mooie foto's en video's. Het vastleggen van deze speciale momenten zal zeker bijdragen aan een mooie ervaring.

Datums

 

Exclusive GT tour, 7 juli

€ 550 excl. btw (inschrijving, ontbijt, lunch en afscheidsdrink inbegrepen)

Chateau tour, 11 augustus

€ 550 excl. btw (inschrijving, ontbijt, lunch en afscheidsdrink inbegrepen)

Luxury GT tour, 15 september

€ 550 excl. btw (inschrijving, ontbijt, lunch en afscheidsdrink inbegrepen)

 

Meer informatie over deze evenementen kunt u vinden op onze website.

Inschrijven

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.


KM Car Care is onze hoofdsponsor voor de evenementen in 2024!

KM CAR CARE - kmcarcare.be

- Detailing

- PPF 

- Wrapping

 

 

Meguiars Belgium & GP Automotive zijn onze sponsoren voor de evenementen in 2024!


Terms and conditions