Tour for Charity 2023

Een Exclusieve Auto Rally voor het Goede Doel!

 

Op zondag 24 september nodigen wij u uit om deel te nemen aan onze bijzondere Tour for Charity. Dit unieke evenement draait om een spannende autorit waarbij diverse sportwagens samenkomen en van locatie naar locatie rijden. Maar deze rally is meer dan alleen een rit; het is een krachtige inspanning ten behoeve van kansarme kinderen in Oostende. Alle opbrengsten van dit evenement worden volledig gedoneerd aan het goede doel.

 

Onze partners en sponsors, die hun nobele hart tonen, maken dit event nog specialer:

 

JB Exclusive Events: Onze medeorganisator en expert in exclusieve auto-evenementen.

The Creators: Een digitaal bureau dat medeorganisator is, waardoor dit evenement digitaal straalt.

Ethos Media Agency: Een trotse sponsor en professionele videograaf die de dag op meesterlijke wijze zal vastleggen.

2Wrap: Biedt sponsoring in de vorm van auto wraps en unieke wrap designs.

Meguiar´s België: Als sponsor stellen zij hoogwaardige auto detailing en onderhoudsproducten beschikbaar.

 

Programma hoogtepunten:

 

Start:

We starten ons evenement in de majestueuze omgeving van het Thermae Palace in Oostende. Hier verwelkomen we alle deelnemers met een verfrissend drankje en een heerlijk ontbijt. Tevens delen we de dag planning en het nobele doel van de dag met alle deelnemers.

 

Direct na de inspirerende openingsspeech wordt het startsein gegeven voor het avontuurlijke vertrek.

 

Locatie 1:

We rijden langs uitdagende routes door het schilderachtige Vlaanderen en betoverende Frankrijk. Tijdens deze rit genieten alle deelnemers van adembenemende vergezichten. Onze volgende halte is een eersteklas restaurant in Nieuwpoort, waar de wagens trots langs de zeedijk kunnen worden geparkeerd. Hier kunnen alle deelnemers genieten van een heerlijke lunch met een panoramisch uitzicht over de zee en de prachtige sportwagens.

 

Locatie 2:

Na de smakelijke lunch vervolgen we onze reis met het tweede en laatste deel van de rit. Opnieuw worden we uitgedaagd door kronkelende wegen terwijl we terugkeren naar Oostende. Bij aankomst in Oostende hebben we een speciale regeling getroffen met de stad, waardoor alle wagens kunnen schitteren langs de zeedijk, direct voor Brassi Beach.

 

We sluiten de dag af met een terugblik op een onvergetelijke ervaring en maken de opbrengst van de dag bekend, die integraal wordt gedoneerd aan het "Fonds Danick Minne".

 

Doe Mee aan de Tour for Charity!

 

Schrijf u nu in voor dit opmerkelijke evenement en help kansarme kinderen in Oostende een betere toekomst te bieden. Samen maken we een blijvend verschil en genieten we van een dag vol avontuur, schoonheid en solidariteit.

 

Datum: Zondag 24 september

Locatie: Thermae Palace, Oostende

 

Mis deze kans niet om deel te nemen aan een onvergetelijke dag en het goede doel te steunen. Samen zorgen we voor lachende gezichten en een stralende toekomst voor de kinderen. Schrijf u vandaag nog in voor de Tour for Charity!

 

Over deze dag

Wanneer:

Zondag 24 september

 

Waar:

Start & einde zal plaatsvinden in Oostende

 

Hoe laat:

- Startlocatie 10:00 tot 11:00

- Lunch 13:30 tot 15:00

- Eindlocatie 17:00 tot 19:00

 

Prijs: € 150,- ex btw

 

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.


Alle exclusieve en supercar gerelateerde auto's zijn welkom, wij als organisatie geven aan het recht te hebben om deelnemers te weigeren vanwege bepaalde factoren.

Terms and conditions