Knokke Beach tour 2024

Op zondag 9 juni organiseren wij met trots de 3e editie van de Knokke Beach Tour. Dit evenement staat volledig in het teken van de mooie regio rondom Knokke, met zijn mooie locaties en heerlijk eten.

 

De dag begint met een smakelijk ontbijt, waarna we klaar zijn om een mooie route te verkennen door Zeeuws-Vlaanderen en West-Vlaanderen, allemaal ter ere van deze schitterende regio.

 

Onderweg zullen de deelnemers getrakteerd worden op mooie uitzichten en unieke plekken, en we zullen samen genieten van een verrukkelijke lunch om onze energie op peil te houden.

 

De hoogtepunten van de dag culmineren in een afsluitende bijeenkomst, waar we samen kunnen napraten en herinneringen kunnen delen tijdens een gezellige eindborrel.

 

Wij nodigen iedereen uit om met ons mee te doen en deel uit te maken van deze mooie ervaring in de regio van Knokke.

 

Wilt u hier nou bij zijn of heeft u vragen over dit evenement? Neem contact met ons op via info@jbcustomizingevents.com, inschrijven is tevens mogelijk via onze website of via ons e-mailadres.

 

Tijdens de rit zal er een professionele foto en videograaf aanwezig zijn, dit zorgt ervoor dat de deelnemers niet alleen van de prachtige rit kunnen genieten, maar ook blijvende herinneringen kunnen hebben in de vorm van mooie foto's en video's. Het vastleggen van deze speciale momenten zal zeker bijdragen aan een mooie ervaring voor iedereen die deelneemt aan de tour. 

 

Tot zondag 9 juni!

Over deze dag

Wanneer:

Zondag 9 juni

 

Waar:

Zeeuws-Vlaanderen & West-Vlaanderen

 

Hoe laat:

- Startlocatie 10:00 tot 11:00

- Lunch 13:15 tot 14:45

- Eindlocatie 17:00 tot 19:00

 

Prijs: € 189,- per persoon ex btw

 

Inschrijven

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

Alle exclusieve en supercar gerelateerde auto's zijn welkom, wij als organisatie geven aan het recht te hebben om deelnemers te weigeren vanwege bepaalde factoren.


Start

Lunch

Eind


KM Car Care is onze hoofdsponsor voor de evenementen in 2024!

- Detailing

- PPF 

- Wrapping

 

www.kmcarcare.be

 

Meguiars Belgium is onze sponsor voor de evenementen in 2024!

www.meguiars.be

 

Terms and conditions