Tour Lago di Como 2025

Wij zijn verheugd om een onvergetelijk weekend aan te kondigen, dat plaatsvindt van donderdag 18 september tot en met zondag 21 september. Tijdens deze reis zullen we via de mooiste routes door Frankrijk, Duitsland en Zwitserland naar het prachtige Comomeer rijden. Dit weekend belooft een unieke ervaring te worden, doordrenkt met luxe en verfijning.

 

Wat kunt u verwachten?

- Adembenemende routes: Ervaar de prachtige landschappen van Frankrijk, Duitsland en Zwitserland terwijl we onze weg banen naar het betoverende Comomeer.

- Luxueuze accommodaties: Verblijf in zorgvuldig geselecteerde hotels die comfort en elegantie bieden voor een onvergetelijk verblijf.

- Culinaire hoogstandjes: Geniet van heerlijke lokale gerechten en verfijnde culinaire ervaringen gedurende de reis.

- Exclusieve ervaringen: Bezoek unieke locaties en geniet van activiteiten die speciaal voor onze groep zijn georganiseerd. 

 

Tour Lago di Como 2025 belooft een uniek weekend te worden waarin u volledig wordt ontzorgd, omringd door gelijkgestemde autoliefhebbers en de adembenemende schoonheid van de regio´s rondom het Comomeer.

 

We heten u hartelijk welkom met een glas overheerlijke champagne om samen het begin van een magisch weekend te vieren. Tijdens dit weekend zullen we niet alleen genieten van culinaire hoogstandjes, maar ook van elkaars gezelschap, omringd door de warmte van nieuwe vriendschappen en bestaande banden.

 

Met een glas in de hand en een glimlach op ons gezicht kijken we uit naar een weekend vol ontdekkingen, verbindingen en genoegens, waarbij elk moment wordt gekoesterd.

 

Wilt u hierbij zijn of heeft u vragen over dit evenement? Neem contact met ons op via info@jbcustomizingevents.com. Inschrijven is tevens mogelijk via onze website of via ons e-mailadres.

 

We kijken ernaar uit om samen met u een magisch en onvergetelijk weekend te beleven!

 

Tot 18 september!

Over dit weekend

Wanneer:

Donderdag 18 september t/m zondag 21 september

 

Waar:

Comomeer, Italie.

 

Wat kunt u verwachten:

- Unieke locaties

- Prachtige hotels

- Ontbijten

- Lunchen

- Dineren

 

De prijs voor deelname bedraagt 1495,- ex 21% BTW per persoon.

 

Inschrijven

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

Alle exclusieve en supercar gerelateerde auto's zijn welkom, wij als organisatie geven aan het recht te hebben om deelnemers te weigeren vanwege bepaalde factoren.


KM Car Care is our main partner for the events in 2024!

KM CAR CARE - kmcarcare.be

- Detailing

- PPF 

- Wrapping

 

 

Meguiars Belgium & GP Automotive are our sponsors for the events in 2024!


Terms and conditions