Champagne tour 2025

Na het succes van onze champagne tour in 2023 & 2024, zijn we verheugd om aan te kondigen dat wij een 3e editie zullen organiseren, gepland van vrijdag 16 t/m zondag 19 mei!

 

Tijdens deze onvergetelijke ervaring zullen we u meenemen naar betoverende overnachtingslocaties, waar comfort en elegantie hand in hand gaan om uw verblijf onvergetelijk te maken.

 

Een hoogtepunt van onze tour omvat een exclusief bezoek aan een prachtig champagnehuis, dat alleen voor onze groep toegankelijk zal zijn. Hier zullen we genieten van een persoonlijke rondleiding, proeverij en samengesteld een heerlijk viergangendiner, allemaal doordrenkt met de rijke smaken van de streek.

 

Onze culinaire avonturen zullen zich voortzetten terwijl we dineren, ontbijten en lunchen op zorgvuldig geselecteerde locaties, waar we kunnen genieten van de heerlijke lokale keuken en champagnes. Bovendien zullen we prachtige routes verkennen door de betoverende champagnestreek en zullen wij gedurende deze 3 dagen een leuke activiteit doen dat alles te maken heeft met champagne. Kortom, naast het genieten van deze drie fantastische dagen, zult u ook nog wijzer worden over de kunst van het maken van champagne en de schoonheid van deze regio ontdekken.

 

Op vrijdagmiddag heten wij u hartelijk welkom met een glas overheerlijke champagne, waarmee we samen het begin van een magisch weekend vieren.

Nadat u bent ingecheckt in onze sfeervolle accommodatie, zullen we gezamenlijk aanschuiven voor een smaakvol diner. Hier zullen we niet alleen genieten van culinaire hoogstandjes, maar ook van elkaars gezelschap, omringd door de warmte van nieuwe vriendschappen en bestaande banden.

Met een glas in de hand en een glimlach op ons gezicht kijken we uit naar een weekend vol ontdekkingen, verbindingen en genoegens, waarbij elk moment wordt gekoesterd.

 

Wilt u hier nou bij zijn of heeft u vragen over dit evenement? Neem contact met ons op via info@jbcustomizingevents.com, inschrijven is tevens mogelijk via onze website of via ons e-mailadres.

Over dit weekend

Wanneer:

Vrijdag 16 mei t/m zondag 18 mei

 

Waar:

Champagnestreek

 

Wat kun je verwachten:

- Unieke locaties

- Prachtige hotels

- Ontbijten

- Lunchen

- Dineren

- Proeverijen

- Rondleidingen

- Een unieke ervaring die u nooit zult vergeten

 

 De prijs voor deelname is 1649,- ex 21% BTW per persoon

Alle exclusieve en supercar gerelateerde auto's zijn welkom, wij als organisatie geven aan het recht te hebben om deelnemers te weigeren vanwege bepaalde factoren.

Inschrijven

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.


Terms and conditions