West Flanders / Exclusive GT tour 2024

Aanmelden is mogelijk tot 27 juni, nog plek voor 6 auto´s!

 

Op zondag 7 juli organiseren wij de 2e editie van de Exclusive GT tour. Dit evenement staat volledig in het teken van de mooie regio´s in West-Vlaanderen, met zijn mooie locaties en heerlijk eten.

 

De dag begint met een hartelijk welkom en een heerlijk ontbijt om je energiek en enthousiast te maken voor de avonturen die voor ons liggen. Onderweg zullen we stoppen op een prachtige locatie om te genieten van een smaakvolle lunch. 

 

Sluit de dag af met een gezellige eindborrel, waar je kunt napraten en de ervaringen kunt delen. Dit is het perfecte moment om na te genieten van de mooie herinneringen en ervaringen van de dag, terwijl we proosten op de mooie ervaring. 

 

Wij nodigen iedereen uit om met ons mee te doen en deel uit te maken van deze mooie ervaring.

 

Wilt u hier nou bij zijn of heeft u vragen over dit evenement? Neem contact met ons op via info@jbcustomizingevents.com, inschrijven is tevens mogelijk via onze website of via ons e-mailadres.

 

Tijdens de rit zal er een professionele foto en videograaf aanwezig zijn, dit zorgt ervoor dat de deelnemers niet alleen van de prachtige rit kunnen genieten, maar ook blijvende herinneringen kunnen hebben in de vorm van mooie foto's en video's. Het vastleggen van deze speciale momenten zal zeker bijdragen aan een mooie ervaring voor iedereen die deelneemt aan de tour. 

 

Tot zondag 7 juli!

Over deze dag

Wanneer:

Zondag 7 juli

 

Waar:

West-Vlaanderen

 

Hoe laat:

- Startlocatie 10:00 tot 11:00

- Lunch 13:15 tot 14:45

- Eindlocatie 17:00 tot 19:00

 

Prijs: € 189,- per persoon ex btw

 

Inschrijven

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

Alle exclusieve en supercar gerelateerde auto's zijn welkom, wij als organisatie geven aan het recht te hebben om deelnemers te weigeren vanwege bepaalde factoren.


Start

Lunch

Eind


KM Car Care is onze hoofdsponsor voor de evenementen in 2024!

KM CAR CARE - kmcarcare.be

- Detailing

- PPF 

- Wrapping

 

 

Meguiars Belgium & GP Automotive is onze sponsoren voor de evenementen in 2024!


Terms and conditions